Segon dia

Paisatge a Santa Maria de Besora

Santa Maria Besora 2

Finalment he trobat un camí per trobar blogaires. El País o l’Ara obren accessos a través de les seves pàgines de blogaires, també els classifiquen, política, societat i tants altres.

Deixem-ho tal com és i continuem, demà toca anar un parell de dies a la vora de l’Ebre, la part de Caspe, farà bon dia i podrem gaudir de la caminata, el menjar, la companyia i veure el Barça, opció no gaire engrascadora després de ser eliminats de la copa. Però què hi farem estem en hores baixes i caldrà no perdre el rumb, si és que en tenim. Ànim

Necessito confiança en mi mateix per tal de poder anar amb condicions optímes a Tromso, tindré 4 nits de marge per poder veure l’aurora boreal. La previsió del temps no es mostra gaire òptima, sembla que solament dissabte hi hauren algunes clarianes, bé si no puc veure-la tindré que buscar alternatives en el paissatge.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *