Tromso

Paisatge nevat a Irati

Lumbier 97

Demà vaig a Tromso, crec que he superat aquells moments en que viatjar em causava una certa angúnia, “Puc assegurar que viatjar és un repte difícil i transcendent, mai una diversió” deia al 2002. Avui, tampoc hi vaig tranquil, però la raó és un altre, a Tromso ha de fer un fred que pela, divendres estarem a -9 a les 12 del migdia i, el que menys m’agrada és que la nit estarà present la major part del dia.

Difícilment em deixaré res, tinc bastant controlat els diferents estris fotogràfics i els diferents elements per distreure’m, llibres (novel·la i temàtic), una revista i el mòbil. El vestuari és un simple problema d’ordre.

La sensació de calma o seguretat que adopto es contraposa amb la il·lusió continguda de recerca de sensacións desconegudes. Tot és allà i tinc que saber veure-ho i… fer la foto. Per tant estaré atent, ha de ser  tant diferent que els espais s’han de trobar si es treballen una mica.

 

 

 

Un pensament a “Tromso

 1. Anna Julià

  Hola!!!
  Espero que no passis massa fred a Tromso, i si més no que quan arribis a l’hotel et puguis escalfar !
  Fes fotos xules!
  Petons

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *